dijous, 31 d’agost del 2017

La mobilització de l’Onze de Setembre ja té 200.000 inscrits

L'acte central es farà a la plaça de Catalunya a les 17.40

Les entitats sobiranistes han donat avui nous detalls sobre la mobilització de la Diada. El president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ha dit que ja hi havia més de 200.000 inscrits. A més, ha informat que ja hi ha 1.400 autocars que transportaran manifestants cap a Barcelona.

Sánchez també ha anunciat que la mobilització de la Diada culminarà a les 17.40, quan començarà l’acte central amb parlaments a la plaça de Catalunya. Ha afegit que havien pensat a fer l’acte a la cruïlla del passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó, però que per seguretat l’han traslladat a la plaça. L’acte es podrà seguir des de tots els punts de la mobilització gràcies a més de dues-centes torres de so.

Així mateix, Sánchez ha informat que hi haurà uns 2.500 voluntaris identificats que garantiran la seguretat de la mobilització. A més, hi haurà 24 ambulàncies disponibles i una parada amb un centre mèdic.

‘És la Diada de la satisfacció –ha dit Sánchez–. La mobilització naixerà amb la llei del referèndum aprovada.’ A parer seu, la mobilització tindrà un component històric especial, perquè els ciutadans han fet els deures i l’1 d’octubre es farà el referèndum d’independència. ‘Esperem que tothom vingui amb ganes de divertir-se i de passar-s’ho bé. Al cap i a la fi, el somriure i la il·lusió han estat els motors del procés’, ha acabat dient.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada