diumenge, 23 de juliol del 2017

GUIA Tot el que cal saber per participar a la Diada «més transcendent de la història del país»


On us podeu inscriure? Què cal portar? Quina acció es durà a terme aquest any? Totes les respostes per a la Diada d'enguany

Les entitats sobiranistes han explicat aquest dijous tots els detalls de la Diada de l'11 de setembre, la mobilització "més transcendent de la història del país" des de l'any 1977. Aquesta vegada, l'escenari de la mobilització serà la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó de Barcelona. Els assistents faran un gran símbol "+", per la voluntat de sumar en "positiu", i es canviaran la samarreta a les 17.14 hores.

Amb l'acte d'avui s'han obert també les inscripcions per a la manifestació. Com aquests últims anys, la mobilització es divideix en trams i els assistents s'hi podran inscriure. Es pot fer a través d'aquesta web. Aquests són els trams que s'han d'omplir:

Com funcionen les inscripcions?

Per inscriure’t, has d’omplir el formulari, apuntar-te al tram indicat i confirmar la inscripció a través del correu electrònic que rebràs. Has de fer la confirmació per correu abans que passin 24 hores perquè la inscripció sigui vàlida. Si al cap de 24 hores d'omplir el formulari no has rebut el correu, voldrà dir que hi ha hagut algun error i caldrà tornar a fer la inscripció.

Quan comença la manifestació i com funcionarà?

Com cada any, els assistents estan covocats a les 16h. Fins a les 17h., s'hauran d'anar ubicant als trams on s'han inscrit. A partir de les 17h. es començaran a desplegar quatre macropancartes des de cada punta del "+" (al carrer Casanova, als Jardinets de Gràcia, al Passeig de Sant Joan i a la Ronda de Sant Pare). També es desplegaran pancartes més petites de forma simultània.

Les 17.14h, el moment clau

A les 17.14h. les pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. En aquest moment, manifestants s'hauran de canviar la samarreta q ue portin per la samarreta de la Diada d'enguany. Aquesta:



Quan totes les pancartes arribin al centre, tots els manifestants haurien de portar la samarreta groga perquè des del cel es pugui veure un enorme símbol "+" fluorescent. Després de l'acció, començaran els parlaments polítics de les entitats organitzadores.

Per què cal portar (també) la samarreta dels altres anys?

La manifestació d'aquest any vol reivindicar totes les raons que han portat l'independentisme fins al dia d'avui. Això ho simbolitzen les samarretes de les altres diades.

On es pot comprar el lot de l'11-S?

El lot de l’11-S, a part de la samarreta de la Diada, inclou també un ventall per protegir-te de la calor i una motxilla perquè hi puguis ficar tot allò que vulguis portar. Aquest any, la samarreta és feta a Catalunya i 6 euros de cada lot es destinen directament a finançar la "Campanya del Sí". Pots demanar el lot aquí. També el trobaràs a la seu de l’ANC o a les assemblees territorial.

És obligatori comprar el lot de la Diada del Sí?

L’ANC es finança únicament amb les quotes dels seus socis i la venda de productes de l’Assemblea. El material, la comunicació i la logística dels actes que fa arreu del país suposen una despesa molt gran, i una de les principals fonts d’ingressos, que permet a l’ANC continuar amb força la seva tasca, és el lot de l’Onze de Setembre. Evidentment, però, no és obligatori comprar el lot. Tothom és benvingut a la Diada del Sí, tant si compra el lot com si no. Els estatuts de l'ANC li prohibeixen acceptar cap subvenció per garantir que sempre serà una organització absolutament independent.

Preguntes freqüents

Us voleu inscriure en grup? Voleu saber si es pot canviar d'ubicació? Com es pot arribar a Barcelona l'11-S? Trobareu la resposta a totes aquestes preguntes i més a la pàgina web de la Diada del Sí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada