divendres, 22 de gener del 2016

Presentació «Les línies de treball a seguir per construir una nova República» el 30 de gener

Després de tres mesos de negociacions hem aconseguit un acord que ens reforça, tenim president i un govern declaradament independentistes que tenen la missió i la intenció de fer realitat el mandat que els catalans i les catalanes vam expressar a les urnes el passat 27 de setembre.

Ara però cal empènyer més que mai, més junts que mai i més forts que mai, perquè tenim la independència a tocar i la volem aconseguir. Per aquest motiu el dissabte de la setmana que ve (30 de gener) organitzem un acte a la Fira de Cornellà (19.00 – 21.00) en el que presentarem les línies de treball a seguir per construir una nova República més justa i democràtica.

És molt important que hi assistim el màxim de persones possibles per tal d’oferir la imatge del que som: un poble unit, alegre i decidit.

A causa de l’aforament limitat de l’espai, només es permetrà l’accés a aquelles persones que s’hagin inscrit prèviament i que duguin l’entrada impresa. Per això us demanem que feu aquesta gestió a través del següent enllaç: https://assemblea.cat/cornella

Endavant República, endavant Assemblea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada