dijous, 24 de setembre del 2015

El teu vot farà història!

Últimes accions i trobades, dia a dia!

El 27-S ja és a tocar: només falten tres dies, que aprofitarem fins a l’últim minut per treballar pel nostre objectiu.

Avui, festivitat de la Mercè, hem fet l’última paradeta de la campanya d’estiu, abans del 27-S. Aquesta tarda, un equip de voluntaris, amb la col·laboració de la sectorial Cristians per la Independència, ha repartit revistes a l’entrada de la missa que s’ha celebrat a la basílica de la Sagrada Família. I demà, un altre equip, que esperem que sigui encara més gran, repartiran fullets a tots els centres públics del barri o aniran a ajudar Nou Barris a les seves paradetes. La consigna és buidar el magatzem perquè tota la informació sigui al carrer i arribi al màxim nombre de persones possible.

Ha estat una campanya llarga, més que les d’altres anys, per les eleccions d’enguany. Ha arribat, doncs, el dia de gaudir del moment històric que estem vivint, sense oblidar que cadascú de nosaltres ha de seguir fent campanya arreu i fins al darrer minut, quan tanquin tots els col·legis electorals.

I ara és el moment d’agrair-vos la dedicació, el compromís i l’esforç, que segur que més d’un cop us han obligat a desatendre els vostres compromisos personals. Així mateix, us demanem una mica de comprensió si mai heu notat un cert desordre: el trepidant ritme dels fets polítics que han acompanyat aquesta campanya sovint ens ha obligat a canviar de rumb en l’últim moment i a haver de prendre decisions a contra rellotge.

Divendres 25

Divendres 25 hi haurà els actes de final de campanya de les dues candidatures que estan a favor de la independència:

Junts pel Sí
  • Hora: a partir de les 17 h
  • Lloc: Barcelona, a l’avinguda de Maria Cristina
  • Transport: <M> L2+L3
S’han organitzat autobusos que faran el trajecte d’anada i tornada des d’arreu del territori.

CUP Crida Constituent
  • Hora: 19.30 h
  • Lloc: Badalona, al parc Gran Sol
  • Transport: <M> La Salut L10
Per relaxar-nos una mica, divendres 25 a la tarda, quedarem a dos quarts de set (18.30 h) a l’avinguda de Gaudí (on sempre!), per anar als actes de final de campanya que decidim.


Dissabte 26

Dissabte 26 serà el dia de reflexió i d’anar a omplir la nevera, que ben buida la tenim tots! Mentre reflexionem, cal aprofitar per convèncer aquells indecisos que tots tenim al voltant: veïns, familiars, amics, venedors del mercat, botiguers..., tot aprofitant el munt d’arguments que podeu trobar al nostre blog (http://dubtessobrelaindependencia.blogspot.com/).

Diumenge 27

Diumenge 27 encara no ens tocarà descansar del tot: mentre molts de nosaltres serem voluntaris, interventors o apoderats, caldrà que els altres aportem el nostre granet de sorra; recordeu-vos de seguir les recomanacions del SN:
  • Vestiu-vos d’indepe: samarretes (per exemple, la del 27˚09’2015”), penjolls, barrets, gorres... Ningú no us pot prohibir dur una estelada, mentre no demaneu el vot per cap partit.
  • Passegeu amb actitud positiva, que comuniqui l’esperit de cavall guanyador.
  • Feu-vos fotos votant, amb alegria, com el 9-N.
  • Quedeu amb els amics perquè a ningú li faci mandra sortir de casa: aneu a fer el vermut i, ja posats, aneu tots junts a votar.
  • I, finalment, acompanyeu qui ho necessiti: qualsevol familiar, amic, veí o conegut que sigui independentista i necessiti ajuda per anar a votar, ajudeu-lo a arribar al col·legi electoral i acompanyeu-lo, preservant la seva intimitat, en tot el procés del vot i en la tornada a casa. Si són persones que no poden caminar, necessitareu ajut professional: caldrà trucar, amb antelació, a la Creu Roja, al telèfon 902 22 22 92, per sol·licitar-lo. Aquesta serà una acció altruista, de particular a particular, en què ni l’Assemblea ni cap partit tindran res a veure.
Nit electoral, nit de trobada

Quan tanquin els col·legis electorals, els qui vulgueu ens trobarem al restaurant Xamfrà Gaudí (València, 443, xamfrà Marina), on podrem comentar el recompte, sopar, beure, esperar els voluntaris i passar una bona estona.

Aquest és el Doodle per apuntar-s’hi, perquè ens han demanat que féssim una previsió de gent al local: http://doodle.com/poll/skf4tbvbe6ayzpvk.

Abans de mitjanit, si les coses van com esperem, ens reunirem amb la gent de les altres territorials de l’Assemblea en algun punt del centre de Barcelona (encara està per determinar, però podria ser a la plaça de Sant Jaume).

Les festes de la Mercè s’acaben avui i comença el cap de setmana més decisiu de les nostres vides. Siguem tots defensors de la nostra causa perquè el dia de demà puguem dir amb el cap ben alt: jo també hi vaig ser!

Junts ho farem possible!!!

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada