dilluns, 12 de gener del 2015

L’ANC inicia la campanya «Acord, eleccions i independència»

L’entitat prepara accions de menor a major intensitat en funció del desenvolupament de les negociacions

La data fixada perquè s'arribi a un acord és dijous 15 de gener

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) inicia una setmana clau per tal d’aconseguir un acord que permeti la celebració d’unes eleccions de caràcter plebiscitari abans de les eleccions municipals. Sota el nom ‘Acord, eleccions i independència’, l’Assemblea durà a terme diverses accions i mobilitzacions que s’aniran desenvolupant en funció del ritme i avenços en les negociacions.

Aquest vespre, l’ANC promourà una piulada massiva a les 20:30 hores, així com una cassolada una hora més tard, a les 21:30 hores, que es repetiria fins dijous si no hi ha acord. Precisament, el dijous 15 de gener és la data marcada per l’ANC perquè arribi l’acord que faciliti la celebració de les eleccions.

Si no fos així, l’Assemblea preveu convocar per dijous mateix concentracions arreu del territori; i prepara una mobilització de major intensitat el diumengesi l’acord continués sense arribar.

Consulta al territori
A més, el Secretariat Nacional de l’Assemblea va decidir en el darrer plenari celebrat el 10 de gener iniciar un procés de consulta, dirigit especialment als seus associats, simpatitzants i col·laboradors, per tal de decidir quin ha de ser el posicionament de l'ANC, tant si s'arriba a un acord, com en el cas no desitjable que aquest acord no es produeixi.

Si hi ha acord, la consulta servirà per definir quin ha de ser el grau d'implicació i de compromís de l'organització en aquestes eleccions. Si no hi hagués acord, la consulta serà el punt de partida per fer públic el posicionament i la proposta d'actuació a curt termini de l'Assemblea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada