dilluns, 3 de novembre del 2014

ACTE FINAL DE CAMPANYA "Comencem un país nou" divendres 7 de novembre

Ja som a les portes del 9 de novembre. Hi hem arribat gràcies a la teva força i la de tots els voluntaris i voluntàries de la campanya, perquè ho hem fet junts, units per guanyar a les urnes.

Ara ens apropem a un dels moments més importants de la nostra història. Per això, demà divendres, al Gran acte final de campanya, deixarem clar que el 9N votarem i guanyarem.

Vine per començar un país nou i viure la recta final a favor de la independència.




Un cop més, els més de 70.000 voluntaris de la campanya tenim un paper imprescindible. Us hi esperem a tots amb les vostres famílies i amics per garantir-ne l’èxit.

A l’acte, hi intervindran els diferents representants de la societat civil, i també comptarem amb diverses actuacions musicals, un homenatge a Peret, espectacles visuals davant les fonts de Montjuïc i molt més!

A més a més, regalarem xapes exclusives del SíSí a tots els assistents, i si et descarregues l'aplicació de l'Assemblea Nacional Catalana a les 20.14h podràs ajudar-nos a pintar el cel de color groc!


Però la festa no s’acaba aquí. Després de l’acte, a les 22h, estàs convidat al concert que ha organitzat la plataforma juvenil Generació SíSí a la Sala Barts de Barcelona. Trobaràs tota la informació aquí.

Junts, direm al món que votarem. Junts, aconseguirem la victòria de la democràcia i de la llibertat.

Comptem amb tu. Fins demà!

Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana
Muriel Casals, Presidenta d'Òmnium Cultural



Els que vulgueu anar en grup ens trobarem a
Gaudí/Provença a les 18:45 hores

Us hi esperem!

Equip de coordinació
Assemblea Sagrada Família 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada