diumenge, 20 de juliol del 2014

Presentació campanya unitària "Ara és l'hora"



Benvolguts socis, benvolgudes sòcies

Ahir vam presentar "Ara és l'hora", la campanya unitària per la consulta, que impulsem l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. Es tracta, ara sí, de la campanya que englobarà totes les activitats de la societat civil fins el 9 de Novembre, inclosa la Via Catalana 2014 (V) de l'11 de Setembre. La iniciativa té com a principals objectius garantir que la consulta es farà i fer que el SÍ sigui àmpliament majoritari el 9 de Novembre. La campanya és oberta a totes les entitats que comparteixin aquests objectius i vol esdevenir l'eix a partir del qual s'articuli tota l'activació civil per la construcció d'un país lliure en els propers mesos.


Per aconseguir aquests objectius que compartim tanta i tanta gent, "Ara és l'hora" s'ha fixat tres grans mecanismes que us demanem que ens ajudeu a fer funcionar. En primer lloc, cal que l'11 de Setembre fem de la Via Catalana 2014 la manifestació més massiva de la història del nostre país. Perquè això sigui possible, és necessari que el màxim de gent possible s'inscrigui a la "V" a través de la web oficial de la campanya, que estrenarem en breu. En segon lloc, us demanem que us apunteu com a voluntaris, ja que aquesta és la força principal de la campanya. En necessitem 100.000, per tant, tinguis el temps que tinguis, per poc que sigui, cal que et facis voluntari perquè tota petita acció organitzada que realitzem amb els amics, familiars, veïns,... és a dir: en el nostre entorn, serà clau per fer que el SÍ guanyi el 9 de novembre. Finalment, però no menys important, us agrairíem que ens ajudeu econòmicament amb aquesta campanya. L'adversari és molt poderós, tenim un Estat al davant i nosaltres no volem tenir cap hipoteca. Per això us demanem una col·laboració extraordinària, una aportació econòmica voluntària que ajudi a fer d'aquesta campanya l'eina necessària per aconseguir la llibertat del nostre país. Així doncs, us necessitem.

Ens queden 4 mesos per la consulta. Menys de 120 dies per fer allò que fa anys que desitgem amb passió i al qual tant de temps hem dedicat: votar el futur de Catalunya en una consulta que ha de ser el punt de sortida d'un país nou, lliure, que sempre hem somiat. I per fer-ho possible ens cal la vostra col·laboració. La nostra és una cursa de llarg recorregut i ara toca fer l'esprint final. I l'hem de fer tots. Junts. Units per un país nou. Ara és l’hora de ser valents. Ara és l’hora de la unitat.

Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana
Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada