dimecres, 18 de juny del 2014

«Flashmob» pel #SÍSÍ el 23 de juny i xerrada de SÚMATE al barri el 27 de juny

El dilluns 23 de juny, «Flashmob» pel #SÍSÍ

Per la revetlla d'enguany el Grup de Joves de la Sagrada Família s'ha proposat contribuir a fer ben visible arreu la reivindicació del dret a decidir i la nostra aposta per un estat independent.

L'objectiu també és atreure l'atenció d'altres joves perquè s'impliquin activament en la construcció del nou país. Volem transmetre un cop més que som un poble unit, alegre i pacífic.


Com ho farem? Doncs posant-nos a ballar de manera sobtada i coordinada al ritme de la Rumba del #SíSí, creada pel grup musical de les Terres de l'Ebre Pepet i Marieta. Comptarem amb la presència de Josep Bordes, cantant del grup. 


A l’esdeveniment que hem creat al Facebook hi trobareu la coreografia i tots els detalls. Podreu confirmar-hi l’assistència i compartir-lo amb els amics.

https://www.facebook.com/events/1463481897226649/

I recordeu que hi ha un Doodel penjat per a les tasques d’organització, previstes de 6 a 8 de la tarda.



Plegats farem història i ens divertirem.

ANC-Sagrada Família

Grup de Joves SFxI



El divendres 27 de juny, Xerrada de SÚMATE al barri

El setembre del 2013 es va presentar públicament a Bellvitge aquesta associació de castellanoparlants per la independència.

És formada per gent molt diversa, unida per la il·lusió de construir un nou país, independentment d’on hagi nascut cadascú. Volen un país obert, divers i ric, on càpiguen totes les identitats.

No volen perdre més temps i també veuen la independència com una oportunitat de futur per a tots els qui vivim a Catalunya.

El divendres 27 de juny, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic Sagrada Família, en un acte organitzat per ells mateixos, ens explicaran les seves raons.


Feu-ne difusió en el vostre entorn menys decidit.

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada