dimarts, 15 d’abril del 2014

Eleccions al Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana el 10 de maig

Benvolguts/des,

Com ja sabeu, el proper 10 de maig tindran lloc les elecions al Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana. Podeu trobar tota la informació i el Reglament Electoral (RELEC) al nostre web:

http://assemblea.cat/?q=eleccions2014

El RELEC preveu la possibilitat que els membres de ple dret pugueu votar anticipadament. Si voleu fer-ho, el termini és des del dia 10 D'ABRIL FINS A LES 24 HORES DEL DIA 3 DE MAIG. La manera de fer-ho és seguint les indicacions del punt 10.1 del RELEC que diu el següent:

10.1.-Els membres que prevegin que el dia de les eleccions no podran ser en el lloc on els correspondria votar podran demanar a la Junta Electoral, des del dia 10 d’abril fins a les 24 hores del dia 3 de maig, l’exercici del vot anticipat. Ho hauran de comunicar a través de l’adreça de correu juntaelectoral@assemblea.cat, tot posant en còpia la seva respectiva Assemblea Territorial.

El moment històric que estem vivint i la feinada que ens epera durant els propers mesos exigeix que en aquestes eleccions hi hagi al màxim possible de participació. Les persones que resultin elegides han de tenir el suport de com més associats millor.

Us convidem i animem, doncs, a exercir el vostre dret a vot en les properes eleccions, ja sigui presencialment o de manera anticipada.

LA JUNTA ELECTORAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada