divendres, 21 de febrer del 2014

L’ANC repartirà 20.000 fulletons explicant el procés català al Mobile World Congress

Durant els tres dies, voluntaris de l’ANC informaran els assistents del MWC amb díptics en anglès, francès, alemany i castellà per reforçar la campanya internacional a favor del procés català.

L’Assemblea Nacional Catalana serà present al Mobile World Congress(MWC), que tindrà lloc a Barcelona la setmana vinent, per explicar als seus assistents el procés pacífic i democràtic favorable a la independència que s’està vivint a Catalunya.

Concretament, les assemblees territorials de l’ANC al Barcelonès repartiran 20.000 fulletons, 5.000 cada dia, a les principals entrades al Mobile World Congress, als recintes de la Fira de la Gran Via i a la Fira de Montjuïc. En total, es repartiran díptics en quatre llengües: anglès, francès, alemany i castellà.

Amb aquesta actuació que s’engloba dins la campanya “De Catalunya al món”, l’ANC pretén fer un pas més en la internacionalització de la causa catalana, remarcant la seva condició pacífica i democràtica i la voluntat de poder votar el futur de Catalunya el proper 9 de novembre del 2014. “Today over 80% of Catalans want to be able to vote on self-determination, making use of their democratic and civil rights. On 11th September 2012, the Catalan national day, 1.5 million people demonstrated behind the demand for independence. A year later, and with the same demand, more than 1,6 million people formed a 400-kilometre human chain stretching across the country from north to south, the so-called Catalan Way” s’explica en el díptic.

A més a més, com a complement a aquesta voluntat informativa de l’ANC dirigida al públic internacional del MWC, la territorial de Sants-Montjuïc per la independència ha preparat, per al dimecres 26 de febrer a les 17h, una acció a la Plaça Espanya de Barcelona, en què es penjaran diferents cartells amb un codi QR que estaran redirigits a una pàgina web amb enllaços d’interès amb informació sobre la consulta del 9 de novembre i el procés cap a la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada