dijous, 26 de setembre del 2013

MOBILITZEM-NOS !!!

Com molt bé sabeu, els docents de les Illes estan en vaga indefinida des del passat 16 de setembre. Aquesta vaga ha desvetllat un moviment de suport arreu del país, que ha pres forma de concentracions, manifestos i ajuts econòmics mitjançant donatius a una caixa de resistència.



Els i les mestres s’han constituït en Assemblea de Docents de les Illes Balears per protagonitzar aquesta vaga contra la reforma educativa del govern espanyol i contra l’intent d’acabar amb el sistema d’immersió lingüística a les Illes Balears, un sistema que funciona amb un èxit total des de fa més de 30 anys.

Des de l’ANC no podem restar passius en aquesta lluita que considerem també la nostra. Una lluita per l’ensenyament de qualitat i una lluita pel català, la llengua pròpia dels Països Catalans.

Una vaga indefinida és molt dura, tant des del punt de vista econòmic com també del personal i sentimental. Des de l’ANC no podem restar passius i creiem que hem de donar tot el nostre suport al professorat en lluita de les Illes. Un suport que ha d’anar molt més enllà d’un simple comunicat o d’un puntual ajut econòmic.

Com a territorial de l’ANC posem la nostra infraestructura al servei de l’Assemblea de Docents de les Illes, i distribuirem les samarretes verdes, símbol de l’Assemblea de Docents, de manera similar a com ho hem fet recentment amb les samarretes de la Via Catalana.

Les samarretes es vendran a un preu de 10 euros. La diferència entre el preu de venda i el de cost s’ingressarà a la caixa de resistència creada per donar suport a la vaga indefinida. A les paradetes d’aquest cap de setmana podreu trobar informació i fer la vostra aportació de suport.

Si aquest cap de setmana no podeu passar per les paradetes, podeu fer el vostre donatiu directament.



Equip Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada