dimarts, 20 d’agost del 2013

L’espoli fiscal s’emporta 1000 empreses catalanes a Madrid

És fins i tot un miracle que encara es constitueixin empreses a Catalunya, l’espoli fiscal que patim i els impagaments del Govern Espanyol dificulten la feina del govern català

Avui el conseller d’economia de la Comunitat de Madrid ha aconseguit el seu objectiu, no pas per les dades donades, sinó per com els mitjans de comunicació catalans han explicat la notícia, sense cap matis, sense contrastar la informació i sense explicar els motius i també com els organismes que agrupen a les empreses catalanes ni tant sols han reaccionat, ni la Cambra de Comerç, o Foment del Treball o altres entitats no han dit res per contrarestar o explicar els motius. Perquè els motius són clars, l’espoli fiscal que pateix Catalunya per un costat impedeix a la Generalitat de Catalunya fer polítiques reals d’ajuda i promoció d’emprenedors i petita i mitjana empresa i per un altre, permet a la resta de CCAA subvencionades, repartir diners en subvencions directes o en rebaixes d’impostos, d’això se’n diu competència deslleial. Però la notícia de Madrid ha estat presentada de manera esbiaixada a la nostra i a la majoria dels mitjans de comunicació catalans.

Amb una Catalunya independent la nostra economia seria capdavantera a Europa

Ho diuen diferents economistes de prestigi, entitats com el CCN oEconomistes per la independència, si ara amb condicions difícils, amb un espoli fiscal de 16.000 milions d’euros i lluitant contra salvatges polítiques de subvencions d’algunes regions espanyoles, seguim existint i, sobretot, seguim creant teixit empresarial i humà què no faríem amb una Catalunya independent? En el pitjor dels casos ens equivocaríem nosaltres, ara ni tant sols això.

Cal revisar com els grans mitjans catalans expliquen les informacions que venen d’Espanya

Cal començar a posar en quarantena certes informacions i de la manera que són explicades, no pot ser que “la nostra”, els mitjans públics de radio i Tv catalans diguin, “1000 empreses catalans es traslladen a Madrid” i no diguin res de l’espoli fiscal, dels impagaments espanyols i dels incompliments de les inversions de l’estat en favor de Madrid que mai queda per sota de les previsions inversores del Govern Espanyol, el mateix serveix per la majoria de mitjans privats a Catalunya que per no explicar les avantatges d’una Catalunya independent expliquen el que no és cert.

Si encara no vols una Catalunya independent, llegeix això

Una dada molt simple, per a la creació de llocs de treball fix la majoria de regions espanyoles donen subvencions directes a fons perdut d’entre 2000.-€ i 6000.-€, sabeu com es paga? 16.000 milions d’euros d’espoli fiscal donen per molt, però a Catalunya la sunvenció és de 0 euros per creació de llocs de treball, malgrat tot, en seguim creant.


Algunes gràfiques




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada