divendres, 12 de juliol del 2013

Mascarell: “A Madrid volen destruir la presidència de la Generalitat”

El conseller de Cultura assegura que una 'cèl·lula' d'aparells de l’Estat treballa per acabar amb Mas, ofegar l’autonomia catalana i dividir la societat, per aturar el procés sobiranista

Ferran Mascarell no és un polític de frases altisonants ni paraules al vent, per això ha agafat volada la contundència amb què s’ha expressat avui. El conseller de Cultura ha denunciat aquest vespre que a Madrid existeix una cèl·lula que treballa nit i dia per tòrcer el procés sobiranista. I ho ha concretat. “Fan quatre coses: mirar de destruir la presidència de la Generalitat [en referència a Artur Mas], també la política catalana, ofegar l’autonomia i dividir la societat”, ha indicat Mascarell.

El dirigent ha explicat que aquesta cèl·lula “existeix” i no és cap fabulació. Davant d’això, “i més enllà de la retòrica”, Mascarell ha apuntat que per lluitar-hi es fonamental la unitat interna a Catalunya.

D’aquí que el conseller de Cultura, com ja ha exposat altres vegades i en la línia del president Mas, hagi apostat obertament per un govern nacional d’unitat, favorable al dret a decidir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada