dimecres, 19 de juny del 2013

Engega la recollida del vot de petició

L’ANC està impulsant per tot el territori aquesta iniciativa, basada en el DRET DE PETICIÓ reconegut per la Constitució espanyola i l’Estatut de Catalunya, i regulat per la Llei orgànica 4/2001.

Aquest és un dret individual que no pot derivar en cap perjudici per al peticionari i que pot exercir qualsevol ciutadà major de setze anys signant la butlleta de petició, dirigida a l’Administració pública, l’enllaç de la qual trobareu al final d’aquest escrit.

L’ANC es fa dipositària de les butlletes que els ciutadans signin i les presentarà al Parlament de Catalunya i, si convé, als organismes, institucions, tribunals internacionals i representants electes del poble de Catalunya.

La butlleta s’haurà de lliurar personalment als llocs indicats, i un equip d’apoderats territorials vetllarà pel bon desenvolupament del procés, que en tot moment garantirà la privacitat de la cessió de dades, tal com estableix la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades.

Cada dijous, de 7 a 8 del vespre, al PUNT D’INFORMACIÓ del carrer de València, 410, hi trobareu la informació necessària i butlletes per a signar.

És previst de tenir parades informatives i de recollida de vot en diferents ubicacions del barri, que permetran a tothom qui ho vulgui exercir aquest dret, que és alhora un suport i una pressió als nostre polítics.

Avancem cap a l’estat propi!

Secretariat Territorial
ANC-SFxI




2 comentaris:

  1. Quan posareu les parades al barri? altres zones de Barcelona ja les estan posant.
    Gracies!!

    ResponElimina
  2. Hola Maria,
    Cada territorial té el seu propi ritme en funció dels recursos humans disponibles.
    Nosaltres de moment ja tenim organitzada la recollida de vot cada dijous de 7 al 8 del vespre al local Punt d'informació c/València, 410 , i és la nostra intenció organitzar dos punts més a l'espai públic/ dissabtes i diumenges) i seguir amb un altre entre setmana, Ens estem organitzant i esperem quedar desbordats !
    Aquest diumenge ens trobaràs d'11 a 14 hores a GaudÍ/ Còrsega (vorera central)., Ens veiem ?

    ResponElimina